Kennedy Kapelle Treffe

KENNEDY KAPELLE TREFFE IN NIEUWSTADT

Een jaarlijks terugkomend fenomeen in Nieuwstadt is het Kennedy Kapelle Treffe op de Markt. In 2011 heeft Zaate Hermenie Jonge Klaore voor het eerst zelfstandig de organisatie van het Kennedy Kapelle Treffe op zich genomen. Toen in 2010 bleek dat de organisatie te veel werd voor Zaate Hermenie Dao Kump Nog Eine werden de handen in elkaar geslagen om dit geweldige evenement te behouden voor Nieuwstadt én de Kennedymars!

De hoofdactiviteit, het aanmoedigen van de lopers vanaf de legendarische “Barthlehiem Brug”, is de grote trekpleister van dit evenement. Vanaf deze brug ondersteunen zaate hermeniekes en joepskapellen uit de nabije omgeving de lopers muzikaal op de markt in Nieuwstadt.

Nieuw aan het Kennedy Kapelle Treffe is het goede doel. Zaate Hermenie ” Jonge Klaore” zal elk jaar een nieuw goed doel aan het evenement verbinden. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen!

Bent u al helemaal enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Dan moet u nog echt tot paaszaterdag 15 april 2017 wachten!

De muzikale omlijsting wordt zoals elk jaar verzorgd door: Tropicano Express