All posts in oktober 2012

Giel Beelen en The Vicious

Hét Limburgs Kampioenschap voor Zaate Hermeniekes wordt op vrijdag 23 november afgetrapt met een spetterende feestavond onder leiding van DJ Giel Beelen, gevolgd door een te gekke band uit 'Belsj': The Vicious.

Giel Beelen behoeft in principe weinig introductie. Hij is in heel Nederland bekend als DJ bij 3FM en heeft daarnaast door de jaren heen op vaak schokkende wijze van zich laten horen. Zo gebruikte hij verschillende drugs en bestelde hij geen auto maar iets anders bij de escortservice….  Belangrijker is echter zijn enorme kennis van muziek! Giel zal wat dat betreft op 23 november zijn beste beentje voor zetten en de sporthal omtoveren tot één grote dansvloer!

Zodra Giel terug naar het noorden reist voor zijn nachtprogramma nemen de heren en dames van The Vicious het podium over. Deze wervelende band heeft er al heel wat grote optredens op zitten. Zo speelden zij al 2 keer op de Gentse Feesten, werden ze door het Belgische leger 'uitgezonden' naar Libanon om de Belgische militairen te vermaken en mochten ze menig festival, (bedrijfs)feest en galabal opluisteren. Hieronder een impressie:

[youtube]PY4SOOdxG-4[/youtube]

Kaarten voor deze te gekke avond kosten 7,50 in de voorverkoop en 10 euro aan de dagkassa. Kaarten bestellen gaat voorlopig via deze link. Andere voorverkoopadressen worden zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Nieuwe groepsfoto’s

Voorafgaand aan onze reis naar Ahoy Rotterdam hebben we op de markt in Nieuwstadt groepsfoto's gemaakt van al onze muzikale secties. Het resultaat is te bewonderen via het knopje 'Jonge Klaore', vervolgens 'leden' en dan het uitkiezen van de sectie naar keuze.

Wij bedanken Sander van Goethem voor het initiatief en het resultaat!