All posts in maart 2012

Kennedy Kapelle Treffe

Dit jaar mogen we ons verheugen op de komst van maar liefst 11 zaate hermeniekes die vol enthousiasme de wandelaars zullen aanmoedigen vanaf onze ‘Bartlehiem’ brug. Hieronder volgt eens lijstje met deelnemers, in de volgorde waarin zij vanaf 16.30 (ovb) zullen optreden:

Laot mer gaon uit Geulle
NON uit Nieuwstadt
Sjravelaere uit Graatheide
*Make-A-Wish Nederland*
De Sjwaegelebend uit Limbricht
’t Trumke en ’t Tröötje uit Sittard
De Gresbuus uit Reuver
Neuge pils en eine sjoes uit Einighausen
Te Laat begoosj uit Einighausen
De Clevenie uit Nieuwstadt
 uit Echt
Kiek mer uit Swalmen

Vooraf, tussendoor en achteraf zorgen de heren van Tropicano ‘The Partymakers’ voor een visueel en muzikaal feestje.

Uiteraard hopen wij op net zo’n prachtig weer als afgelopen jaar en zien wij jullie graag terug op de markt in Nieuwstadt op zaterdag 7 april vanaf 15.00!

Jonge Klaore in Roermond

Introductie Tropicano "The Partymakers"

Nieuw bij het Kennedy Kapelle Treffe dit jaar is de aanwezigheid van The Partymakers van Tropicano uit Pey. De heren reizen sinds 1990 al heel Limburg af om allerlei feesten muzikaal op te luisteren. Zo stonden ze al in het voorprogramma van grote Limburgse artiesten als de Janse Bagge Bend, Rowwen Hèze, de Schintaler en Neet oet Lottum. Ook verzorgen zij al vele jaren de muzikale intermezzo's tijdens het Limburgs Kampioenschap voor Zaate Hermeniekes, waar Jonge Klaore voor het eerst met ze mocht kennismaken.

Dit jaar zullen Roger en Roger de muzikale omlijsting van het Kennedy Kapelle Treffe verzorgen en daarbij schuwen zij een beetje spektakel niet! Verwacht vele verschillende kostuums, hoeden, pruiken, brillen etc. gedragen door 2 (te) gekke DJ's. Benieuwd? Kom dan zeker even kijken op paaszaterdag 7 april op de markt in Nieuwstadt!