All posts in januari 2012

Nonnevotte 2012

Jonge Klaore trotseert kou om Nieuwstadt van nonnevotte te voorzien!

1 Februari hebben de jongens en meisjes van Jonge Klaore, ondersteund door enkele ouders en vrienden/vriendinnen, de vrieskou getrotseerd om de jaarlijkse nonnevotte-actie toch tot een goed einde te brengen! De inwoners van Nieuwstadt konden het doorzettingsvermogen en de inzet waarderen en zorgden ervoor dat wij al snel door onze voorraad heen waren!

Ook dag 2 was een succes waarop wederom alle nonnevotte verkocht werden en de bakker zelfs gebeld moest worden om te vragen of hij nog nonnevotte had.

Iedereen die nonnevotte heeft gekocht hartelijk dank en tot volgend jaar!

Foto: Jonge Klaore en bakker Marcel Roubroeks

Jonge Klaore in het Cirque du Marot

Ongersjtaonde opname mochten veer via Tom Jessen en Jean Geurts ontvangen. Op oetneudiging van de Marotte mocht Jonge Klaore op 7 januari dit jaor ein optraeje verzörge in de tent van het kerstcircus in Zitterd tijdens het Cirque du Marot! Väöl kiek en loesterplezeer!

[youtube]GQeMbHHE114[/youtube]

zp8497586rq

Joep Cox vastelaovesvierder van 2012….?

Joep Cox, presentator van ozze receptie en in Nuujsjtadt onger angere bekend es ein van de organisators van de mansluujzitting, is finalist in de verkeizing van Vastelaovesvierder van ’t jaor 2012.

Jonge Klaore wunsj Joep natuurlik heel väöl succes en wellich dat ver binnekort biej häöm oppe receptie kenne sjpele…

Ger kent de berichtgaeving volgen via L1: http://www.l1.nl/nieuws/finalisten-vastelaovesvierder-2012-bekend

Volg Joep auch op Twitter: @sjtumopjoep

De laatste repetitie!

Voor de mensen die de set op ’t LKZH hebben gemist hieronder de allerlaatste repetitie voor ’t LKZH in Reuver. Veel kijkplezier!