All posts in december 2011

Oproep!

Wij vragen uw aandacht voor het volgende. Wij zouden graag uw foto- en of videomateriaal van het LKZH 2011 willen ontvangen. Daarmee doelen we op eigen gemaakte foto's of video's. Heeft u nog foto's of video's, mail ons dan even op d.jeurissen@jongeklaore.nl!

zp8497586rq

Fijne feestdagen

Met de kerst voor de deur en een fantastisch jaar (bijna) achter de rug, wil ik iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig, maar ook muzikaal 2012 toewensen namens alle leden van Jonge Klaore.

Wij zullen ons 2011 uiteraard altijd blijven herinneren als hét jaar waarin wij Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes werden op het LKZH in Beesel.

Om het jaar af te sluiten zullen de leden van Jonge Klaore op 22 december bij Restaurant Op de Vos een gezellig kerstdiner bijwonen, waarna de batterijen kunnen worden opgeladen voor de komende optredens.

Speciale aandacht wil ik toch nog even vestigen op onze receptie, die plaats zal vinden op zaterdag 14 januari vanaf 19.30 in het Gemeenschapshuis in Nieuwstadt. Iedereen is van harte welkom!

Ik eindig dit bericht met een kerst-wijsheid die jaren geleden door een van onze oud leden bedacht is:

't Laeve is net 'ne kersbaum,
Wie auwer of se wirs,
Wie meer of se ruuzels!

zp8497586rq

Voorbereidingen Kennedy Kapelle Treffe weer van start

Door alle drukte die de winst op het LKZH met zich meebrengt zouden we bijna vergeten dat de 'normale' zaken ook gewoon doorgaan. Vanavond zal daarom de eerste vergadering voor het Kennedy Kapelle Treffe 2012 plaatsvinden in Café 't Nestje in Nieuwstadt.

Zoals afgesproken met 'Dao kump noch eine' zullen wij dit evenement voor Nieuwstadt behouden en waar mogelijk zelfs uitbreiden en verbeteren. Dit is ons, naar onze eigen bescheiden mening, redelijk gelukt afgelopen editie door een goed doel te ondersteunen (opbrengst zo'n 1500 euro!) en de kids-corner aanzienlijk uit te breiden.

Ook voor de editie van 2012 hebben wij weer enkele leuke en vernieuwende ideeën en vanavond zal blijken of we deze kunnen en willen uitvoeren.

Mochten er vanuit Nieuwstadt en omstreken nog opmerkingen, suggesties of ideeën zijn voor het Kennedy Kapelle Treffe, neem dan zeker even contact met ons op via de Contact pagina!

Wij zien er sowieso naar uit om u als wandelaar, bezoeker of muzikant op 7 april 2012 te begroeten op de markt in Nieuwstadt!

zp8497586rq

Jonge Klaore winnaar in Leunen

In het altijd gezellige gemeenschapshuis de Brink in Leunen is Jonge Klaore afgelopen nacht uitgeroepen tot winnaar van het Toeternietoe 2011, georganiseerd door Joekskapel Krom dur d'n Bocht.

De dames en heren van Repke Tepke, die de kampioensschaal vorig jaar mee naar huis mochten nemen, werden dit jaar 2e en de Wiendzak uit Wanssum mochten de 3e prijs in ontvangst nemen.

Wij danken Krom dur d'n Bocht en stichting L.E.O. voor de gezellige avond en hopen hen in april te mogen verwelkomen op het Kennedy Kapelle Treffe in Nieuwstadt!

Kampioensschaal Leunen

zp8497586rq