Introductie Tropicano "The Partymakers"

Nieuw bij het Kennedy Kapelle Treffe dit jaar is de aanwezigheid van The Partymakers van Tropicano uit Pey. De heren reizen sinds 1990 al heel Limburg af om allerlei feesten muzikaal op te luisteren. Zo stonden ze al in het voorprogramma van grote Limburgse artiesten als de Janse Bagge Bend, Rowwen H├Ęze, de Schintaler en Neet oet Lottum. Ook verzorgen zij al vele jaren de muzikale intermezzo's tijdens het Limburgs Kampioenschap voor Zaate Hermeniekes, waar Jonge Klaore voor het eerst met ze mocht kennismaken.

Dit jaar zullen Roger en Roger de muzikale omlijsting van het Kennedy Kapelle Treffe verzorgen en daarbij schuwen zij een beetje spektakel niet! Verwacht vele verschillende kostuums, hoeden, pruiken, brillen etc. gedragen door 2 (te) gekke DJ's. Benieuwd? Kom dan zeker even kijken op paaszaterdag 7 april op de markt in Nieuwstadt!