Voorbereidingen Kennedy Kapelle Treffe in volle gang

De commissie Kennedy Kapelle Treffe van Jonge Klaore, ondersteund door de heren Ruud Vos en John Rokx van Dao Kump Nog Eine, Jeu Goossens van Kennedymars Sittard en met medewerking van John en Neeltje van Café de Piep, is volop bezig met de organisatie van het Kennedy Kapelle Treffe 2012 op zaterdag 7 april.

Door het plotselinge wegvallen van Café 't Nestje is de opgave voor ons dit jaar nog iets groter dan gewoonlijk en moeten wij op verschillende vlakken improviseren. Zo zal er vanwege het wegvallen van de ruimte in Café 't Nestje een verwarmde tent geplaatst worden op de markt om bezoekers in te ontvangen.

Wij doen uiteraard ons best om ook deze editie weer te laten slagen voor wandelaars, bezoekers en kapellen!

Volg de updates over het Kennedy Kapelle Treffe 2012 via deze pagina!