Knoevelemint 2012

Gisteren (13-02-2012) was Jonge Klaore te gast in het provinciehuis in Maastricht, waar alle Limburgse kampioenen van dit carnavalsseizoen werden gehuldigd tijdens het Knoevelemint. Een hele eer uiteraard, waar menig lid al weken naar uit keek.

Tijdens deze uitermate gezellige middag mochten alle kampioenen hun act opvoeren voor een publiek van carnavalsverenigingen, hoogwaardigheidsbekleders, bezoekers en kijkers thuis, die via TV Limburg alles live thuis konden volgen.

Aan het eind van de middag werd aan alle kampioenen een medaille en oorkonde uitgereikt door Gouverneur Bovens of gedeputeerde Lebens en mocht Jonge Klaore afsluiten met het Limburgs volkslied. Vervolgens was het uiteraard tijd voor de nodige hapjes en drankjes 😉

Wij hopen binnenkort fragmenten van de beelden van TVL te kunnen plaatsen op de website!