Eerste prijs ZHF Mofert

Jonge Klaore is gisteren in het altijd gezellig Montfort uitgeroepen tot winnaar van het jaarlijkse Zaate Hermeniekes Festival. Deze kroegentocht, georganiseerd door de lokale carnavalsvereniging Den Uul van den Grauwert, is altijd weer beregezellig en blijft een van de favoriete evenementen bij de leden van Jonge Klaore!

Ook deze editie was naar onze mening weer een grandioos succes, ondanks het lage aantal deelnemende kapellen en de kou buiten. Zoals ieder jaar was er gezorgd voor een wissel-schema zodat we aan het eind van de dag alle café's hadden bezocht.

Op de tweede plaats eindigde de Rettich Bend uit Heel, die aan het eind van de avond nog een spetterende show weg gaf in café 'Biej de vogel'. De derde plaats was voor de Baerekapel, tevens uit Heel!

Wij bedanken de organisatie, kroegbazen en collega zaate hermeniekes voor een gezellige dag en hopen jullie volgend jaar weer allemaal te mogen begroeten in Montfort!

Foto's hier!