Voorbereidingen Kennedy Kapelle Treffe weer van start

Door alle drukte die de winst op het LKZH met zich meebrengt zouden we bijna vergeten dat de 'normale' zaken ook gewoon doorgaan. Vanavond zal daarom de eerste vergadering voor het Kennedy Kapelle Treffe 2012 plaatsvinden in Café 't Nestje in Nieuwstadt.

Zoals afgesproken met 'Dao kump noch eine' zullen wij dit evenement voor Nieuwstadt behouden en waar mogelijk zelfs uitbreiden en verbeteren. Dit is ons, naar onze eigen bescheiden mening, redelijk gelukt afgelopen editie door een goed doel te ondersteunen (opbrengst zo'n 1500 euro!) en de kids-corner aanzienlijk uit te breiden.

Ook voor de editie van 2012 hebben wij weer enkele leuke en vernieuwende ideeën en vanavond zal blijken of we deze kunnen en willen uitvoeren.

Mochten er vanuit Nieuwstadt en omstreken nog opmerkingen, suggesties of ideeën zijn voor het Kennedy Kapelle Treffe, neem dan zeker even contact met ons op via de Contact pagina!

Wij zien er sowieso naar uit om u als wandelaar, bezoeker of muzikant op 7 april 2012 te begroeten op de markt in Nieuwstadt!

zp8497586rq