Jonge Klaore winnaar CCC Sus Scrofa

Vrijdag 18 november vond het 6e Concours des Couchons Carnavalesque georganiseerd door Sociëteit Sus Scrofa plaats in Café Juffrouw zonder kop in Echt.

Dit jaar werd er voor het eerst gestreden om een wisselbeker. De deelnemende hermeniekes kregen elk een stemformulier waarop ze zelf hun top 3 van andere hermeniekes konden aangeven. Sociëteit Sus Scrofa streed als organiserende vereniging niet mee voor deze beker en de hermeniekes konden geen stem op zichzelf uitbrengen.

Na een zeer gezellige avond werden de stembiljetten verzameld en werd de top drie bekend gemaakt.

Op de derde plaats eindigden de Peijer Doosvlaegels en de 2e plaats was voor de Ealenjers uit Oud-Geleen. De eerste prijs mochten wij in ontvangst nemen onder vermelding van het feit dat een vereniging zelfs op het stembiljet had geschreven dat dit cum-laude was dankzij de dames met de dwarsfluiten.

Uiteraard bedanken wij Sus Scrofa voor de gezellige avond en hopen wij hen te mogen begroeten op ons treffen in April 2012!

zp8497586rq