Prins Sander I & Prinses Sandra

De avond van zaterdag 11 januari 2014 kan als een bijzondere avond bestempeld worden. Ondergetekende zaate hermenie stond nog na te dampen van een optreden in Heythuysen, toen bekend gemaakt werd dat er prinselijke hoogheden binnen onze gelederen zijn in onze thuisbasis Nieuwstadt. Lid van het eerste uur, trombonist en tevens voorzitter Sander Vrehen is verkozen tot prins 2014 van CV De Foetelaers Nieuwstadt. Hij zal in 2014 samen met zijn vriendin Sandra, die saxofoon speelt bij Jonge Klaore, mogen regeren over het Foetelriek. Er heerste eerst wat ongeloof, maar toen de eerste Facebookberichten verschenen wisten we dat het waarheid was. De reis van Heythuysen terug naar Nieuwstadt werd ondernomen en Jonge Klaore gaf haar kersverse Prins en Prinses een daverende serenade bij terugkomst in de feestzaal in Nieuwstadt.

Sander, Sandra, proficiat namens Jonge Klaore en maak er een spetterend seizoen van!